Autolaadkranen

Autolaadkranen zijn hijskranen die op vrachtwagens staan. Daardoor heb je de voordelen van een hijskraan, maar blijf je mobiel en flexibel. Voor veel bedrijven is dit dé oplossing voor het leveren van vracht. Je hebt namelijk je kraan gewoon bij je, dus je hoeft niet een aparte kraanwagen te laten komen. Dat scheelt natuurlijk veel geld en veel moeite, omdat je je kraan al bij je hebt bespaar je ook nog eens tijd. Veel bedrijven hoeven echter niet een autolaadkraan permanent te hebben, ze zijn duur in aanschaf en moeten ook onderhouden worden. De beste optie is dan ook om een autolaadkraan te huren van Gebr. Vermeer Transport.

autolaadkranen

Goederen snel waar het hoort

Met een autolaadkraan ben je verzekerd van snel laden en lossen. Met een kraan kan alles geladen en gelost worden, boten, containers, machines, sculpturen, en nog veel meer. Deze grote objecten kunnen vanuit de wagen gelost worden, maar we kunnen ook alleen de kraan inzetten om bijvoorbeeld constructies op te bouwen. Het gebruik van een autolaadkraan hoeft dus niet alleen met laden en lossen te maken hebben.

Achter het stuur

Al onze chauffeurs beschikken over de nodige certificaten voor het veilig en betrouwbaar besturen van zowel de vrachtwagen, als de kraan. Dit niveau van opleiding zorgt er voor dat jij je niet druk hoeft te maken over het werk dat met de kraan verricht wordt. Al onze chauffeurs hebben ook al jaren ervaring in de transport sector. Neem dus snel contact op en vraag een offerte aan bij Gebr. Vermeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *