Badlaken laten bedrukken leuk om te regelen

Ik kreeg vanuit de vriendengroep het verzoek of ik niet iets leuks kon bedenken voor ons jaarlijkse vriendenuitje. We gaan altijd een weekje weg en gingen nu naar Ibiza. Toen kwam het idee in mij op om een badlaken te laten bedrukken met de foto van onze vriendengroep. Eerst even wat rondgesnuffeld op internet maar kon het niet meteen vinden. Ja, voor heel veel geld. Maar de reis naar Ibiza was al duur genoeg! Hier kon het wel voor een redelijk bedrag geregeld worden. Eerst op de site gekeken wat ik precies wilde, welke afmeting het moest worden en toen een mail gestuurd. En dat werkte ze goed. Keurige bevestiging en alles werd ook goed begeleid qua foto die ik op moest sturen en enkele vragen die ik nog had werden ook keurig en snel beantwoord.

Levering

De levering was een feest! Ik was alleen thuis en toen kwam die doos binnen. Ik moest zo lachen om die foto en wilde het zo snel mogelijk delen met mijn vrienden. Maar dat kon pas op Ibiza! Toen het moment daar was kneep ik hem nog wel even. Maar ze vonden het schitterend! Echt top geregeld allemaal hier. Prima bedrijf!