Basis VCA training

Een basis VCA training is een training die iedereen kan doen. Het maakt verder niet uit wat voor werk je hebt en in welke sector dit is. Basis VCA is namelijk ook handig voor uitvoerende werknemers en ZZP’ers om te hebben als zij in een gevaarlijke sector werken. Je toont met een B-VCA certificaat aan dat je in staat bent veilig te werken en hier moeite voor hebt gedaan.  Veilig werken is heel belangrijk en hiermee zal je dus zeker een pluspuntje hebben. Tijdens een Basis VCA training leer je erg veel over een veilige werkplek. Het is niet verplicht op de cursus te doen, maar toont wel aan dat je veilig kan werken.

Wat leer je tijdens een Basis VCA training?

Tijdens een Basis VCA training leer je dus over een veilige werkplek. Je leert over alle aspecten die met veiligheid en een veilige werkomgeving te maken hebben. Denk hierbij aan regels en wetgeving rondom veiligheid, maar ook over eisen waaraan werkplek moet voldoen. Deze aspecten zijn handig om te weten. Andere, meer praktische, aspecten die je zult leren zijn hoe je moet werken met bepaalde machines en apparaten, hoe je veilig werkt op een hoge plek. Je leert ook het kennen en herkennen van bepaalde signalen en etiketten.

Basis VCA training bij G4S Veiligheidstrainingen

Bij G4S veiligheidstrainingen kun je een basis VCA-cursus doen. Hierna zul je een certificaat hebben en kunnen aantonen dat je veilig te werk gaat. Vooral voor zelfstandige werknemers in gevaarlijke sectoren is dit heel belangrijk. Check het aanbod van G4S veiligheidstrainingen op hun website veiligheids-trainingen.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *