Dieptrekken Metaal

Dieptrekken van metaal? Wil jij een expert die hier alles over weet en zijn/haar kennis met jou wilt delen? Dan ben je bij Phoenix 3D metaal aan het juiste adres. De experts en apparatuur staan klaar om jou te helpen. Zo kunnen zij elke vorm krijgen uit staal. Bij het dieptrekken van metaal wordt een metalen plaat helemaal gevormd naar een 3D voorbeeld. Hier komt de vorm uit die jij gewild hebt of nodig hebt. Dieptrekken van metaal wordt ingezet bij onder andere blikjes frisdrank, bodemplaten van auto’s en tubes voor tandpasta. Het metaal wordt met behulp van een stempel in een matgrijze soep geduwd. Het licht ook aan de vorm die je kiest welk materiaal jij dan krijgt.

Over Phoenix 3D Metaal

Sinds 1960 zijn zij gespecialiseerd in plaatwerk en sinds 1998 van het vormgeven van metalen. Dit is vrij nieuw voor hun. Zij vernieuwen ook steeds dingen, zodat hun bedrijf up to date blijft. Zij streven ook naar succes en willen klanten ook deze ervaring geven. De klant is koning zeggen ze wel is. Maar dat is ook zeker zo. De klant is belangrijk voor een bedrijf.

Meer weten?

Phoenix 3D Metaal verteld jou graag wat zij voor jou kunnen doen en hoe zij jou het beste kunnen helpen. Kijk gerust rond op de website voor meer informatie. Twijfel ook vooral niet om te bellen. Dit is vaak een van de snelste manieren om achter je antwoordt te komen.