Een verlossing om te stoppen

Wat is het fijn om daadwerkelijk gestopt met roken te zijn! Dit kan soms wel jaren duren, ik had mijzelf beloofd om op mijn vijfentwintigste te stoppen, maar op mijn achtentwintigste rookte ik helaas nog steeds. Ik besloot dan ook echt eens woord bij daad te voegen en een e-smoker aan te schaffen, ik hoorde hier veel positieve verhalen over en het was ook echt bij mij het geval. Binnen een dag besloot ik geen echte sigaretten meer te roken en bovendien maakt ik veel minder gebruik van de e-smoker. De e liquid in het device maakt een hoop goed, je krijgt een aangename hit en de damp die ervan af komt zorgt voor een bevredigd gevoel.

E liquid

Drie keer per dag

Nu is het zo dat ik hem vrijwel nauwelijks gebruik, ik denk dat ik zo’n drie keer per dag een trekje neem, wat ideaal is. Ik merk dat het vooral in stresssituaties gebeurt, dan wil je toch even een verlichting hebben. Ik ben ontzettend blij met deze mogelijkheid, want het bespaart mij veel kosten en het is maar liefst 450 keer minder schadelijk dan een echte sigaret. Wat mij betreft een echte aanrader.