Houten spiegel

Bekijk de houten spiegel bij de Spiegelshop. Op de site zie je de spiegel Nice die dankzij de lijst een mooie afwerking heeft en een sieraad in je huis kan zijn. Bij de Spiegelshop Hengelo heb je met de houten spiegel alle keus. Het advies is om op de site ‘stijlen’ te selecteren, dit is op de site linksboven te vinden. Vandaar kun je dan ruwweg bepalen wat voor interieur je hebt en welke houten spiegel het beste daarin past. Mocht de spiegel die je graag hebt er niet tussen staan, dan kun je contact opnemen met de Spiegelshop want aldaar is een lijstenmakerij.

De Spiegelshop heeft een groot assortiment

Naast de houten spiegel zijn bij de Spiegelshop ook andere lijsten te vinden. Tevens zit in de collectie de spiegel Clear, en deze heeft geen lijst. Dan daar weer binnen heeft de Spiegelshop Hengelo verschillende maten en modellen spiegels zoals een ovale spiegel en een lange passpiegel. Maar nogmaals het advies, selecteer eerst ‘stijlen’ op de site, dan zal je snel vinden wat of je zoekt. Als je bijvoorbeeld industriĆ«le selecteert dan zie je voor het merendeel spiegels met een strakke stalen lijst. Aangezien je een houten spiegel zoekt, zal je voorkeur uitgaan naar iets speelser, misschien zelfs een brocante lijst.

Voordelen van spiegels online kopen

Items die je aan je interieur wil voegen kun je het beste online kopen. Je krijgt dan het product thuis op zicht, en zo kun je zien of het een mooi geheel is. Ook spiegels kun je het beste online kopen. Je ziet dan of je voor de goede afmeting hebt gekozen, en of de lijst overeen komt met de stijl van de inrichting. De Spiegelshop Hengelo is een online shop, dus daar zit je goed als je besluit een spiegel toe te voegen aan je interieur. Bekijk de spiegel die jij ziet zitten, en bestel het bij de Spiegelshop. Thuis zie je of het goed staat.