Jouw perfecte pyjama voor ieder seizoen

Vind jij het ook zo lekker om in je pyjama te zitten? Dan ben je er vast al achter dat die heerlijke pyjama niet voor iedere tijd van het jaar even geschikt is. Jolyz Pyjama-webshop zet voor jou de beste dames pyjama’s voor ieder seizoen op een rijtje.

Pyjama’s voor de zomer
Heerlijk! De zomer staat voor de deur. Iets minder lekker is wanneer het ’s nachts niet afkoelt wanneer jij wilt slapen. Is het op jouw kamer ook zo warm ’s nachts? Dan is het een must om jouw pyjama met zorg uit te kiezen voor een goede nachtrust.
Een slipdress of een kort broekje met een topje zien er leuk uit en zijn ideaal voor zomernachten. Qua materiaal kun je het beste kiezen voor katoen of modal. Dit zijn luchtige materialen, die goed ademen en vocht goed opnemen. 

Woman Sleeping on Mattress Covered With Blanket

Pyjama’s voor de winter

Let it snow, let it snow! Wat houden we van zo’n prachtig winter wonderland. Toch breekt ook de winter de nodige uitdagingen mee in pyjama land. In slaap proberen te vallen terwijl je het koud hebt is echt geen pretje. Voorkom koukleumen in bed met een lange pyjamabroek en shirt met lange mouwen. Wol geeft je een ultiem gevoel van geborgenheid, maar kan juist ook weer te warm worden of gaan jeuken ’s nachts. Kies beter voor een pyjama van fleece of velours. Deze stoffen staan daarnaast ook een stuk modieuzer dan wol.
Pyjama’s voor de herfst en de lente
In deze seizoenen kunnen de temperaturen nogal eens uiteenlopen. Je bereid je hier het beste op voor met een shirt met korte mouwen en een capri pyjamabroek. Als je snel koude benen hebt is een lange broek met comfortabele sokken een goede combi.