Koffiemachines die je kunt huren

Voor ondernemers die hun personeel een goede bak koffie willen kunnen aanbieden kan de aanschaf van een kwaliteits koffiemachine een grote hap uit het budget halen. Voor die bedrijven bestaat er gelukkig ook een alternatief waarmee zij toch toegang hebben tot lekkere, kwalitatieve koffie. Bij steeds meer koffieleveranciers kun je tegenwoordig namelijk ook een koffiemachine huren. Deze leveranciers bieden de machines in verschillende uitvoeringen aan die elk hun voor- en nadelen hebben. Daarnaast leveren ze service tot aan de deur en assisteren bij het installeren en onderhoud van de machines. In dit artikel bespreken we de 3 meest gebruikelijk types. Veel leesplezier!

Instant koffiemachine

Deze machine onderscheid zich in de snelheid waarmee de koffie gezet wordt. Daarnaast hoeft dit de smaak niet negatief te beïnvloeden. Deze machines zijn vooral een uitkomst voor bedrijven die veel koffie moeten serveren. Wat tevens belangrijk is om te weten is dat instant koffie niet hetzelfde is als oplos koffie.

Fresh Brew

Een fresh brew koffieautomaat zal waarschijnlijk in korte tijd uitgroeien tot de favoriete machine van uw personeel. De koffie uit dit apparaat doet denken aan de ouderwetse filter koffie zonder dat deze lang nodig heeft om gezet te worden. Voor koffie puristen is dit daarom een goede optie.

Koffie bonen

Koffie uit deze machine wordt met versgemalen bonen gezet. Hierdoor kan je altijd koffie zetten met jouw favoriete boon. Tevens worden de bonen vlak voor gebruik gemalen waardoor je altijd zeker weet dat je een pak verse koffie hebt.