Mijn volle bos haar weer terug met haartransplantatie

Ik heb een ziekte gehad waardoor mijn haar de laatste jaren helaas steeds dunner en dunner is geworden. Ik miste echt mijn volle bos haar van vroeger, dus besloot ik een haartransplantatie te doen bij Kliniek Veldhoven!

Veilige manier om je eigen haar weer terug te laten groeien!

Bij een haartransplantatie worden kale plekken weggewerkt met echt haar van jezelf en het is volledig veilig, dus dat sprak mij heel erg aan. Ik maakte daarom gauw een afspraak voor een consult om te kijken wat Kliniek Veldhoven voor me kon betekenen. Na dit gesprek werd ik heel enthousiast en kon eigenlijk niet wachten. Gelukkig hadden ze nog wel plek en kon ik 6 weken later terecht voor de behandeling. Haartransplantatie is een secuur werkje en duurt enkele uren, maar daar had ik het wel voor over! Ik heb dus de hele ochtend en een stukje van de middag in de kliniek gezeten en er werd goed voor me gezorgd. Bij mij hebben ze zo’n 1500 grafts herplaatst en vervolgens duurt het nog even voordat het haar hier uitvalt en weer aangroeit. Na een aantal weken kwamen de eerste haartjes tevoorschijn en nu zijn we een aantal maanden verder en heb ik mijn oude volle bos haren weer terug! Ik kan wel janken van blijdschap en ben niet onzeker meer. De resultaten zijn blijvend, dus daar ben ik erg blij om en ik kan het echt iedereen aanraden die met kale plekken zit en daar onzeker van wordt!