Op zoek naar een sauna met overnachting? Boek je verblijf bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Na een lange dag ontspannen kan het rijden naar huis behoorlijk vermoeiend zijn, waardoor een sauna met overnachting een erg fijne uitkomst kan bieden. Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is een samenwerking aangegaan met verschillende hotels in de nabije regio. Verras je partner met een welverdiend weekendje weg of maak er een jaarlijks uitje van met vriendinnen. Met wie ga jij binnenkort een dagje weg naar de sauna in Nijmegen?

Ontspannend

Kies uit verschillende massages bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Breng je een bezoek aan Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen, dan kom je direct in een oase van rust terecht. Zo kun je ervoor kiezen om verschillende massages te boeken. Denk hierbij aan een gezicht, nek, schouder, borst/decollet├ę en hoofdhuidmassage, Hotstone massage, Hot&Coldstone massage, Kruidenstempel massage, Bamboe massage of een Lomi Lomi massage. Let er wel op dat je deze massages op tijd moet reserveren.

Ontspannen massages

Breng zeven dagen per week een bezoek aan Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is zeven dagen per week geopend, zodat er ook binnen jouw agenda een passende dag is. Wil je van tevoren meer weten over een van de hotels die aangesloten zijn, heb je vragen over een van de behandeling of maak je graag alvast een reservering? In alle gevallen staat het personeel van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen je graag te woord. Je kunt contact opnemen door het formulier op de website van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen in te vullen, maar je kunt ook altijd even een keer contact opnemen door te bellen naar de spa. Kom jij binnenkort tot rust in de spa?