Prettige uitvaartverzorgers Leidschendam

De uitvaartverzorgers Leidschendam zijn professionele begrafenisondernemers die in tijd van rouw de administratieve kant en de uitvaartdienst voor jullie regelen.

Het verlies van een dierbare komt hard aan en gaat samen met verdriet en zorgen.

Uiteraard komt ook de uitvaartregeling er meteen bij. Weinig mensen hebben in tijd van rouw geen energie en werken samen met een funerarium.

Daar wordt rekening gehouden met alle wensen van familie en de overledene. Dit gebeurt in alle rust en discretie in het rouwcenter of aan huis.

Afscheid tot in de details

Uitvaartcentrum Leidschendamwilt zal de familie helpen om op een persoonlijke stijl waardig afscheid te nemen van de geliefde overledene. Deze zorg gaat van het verzorgen en openbaren, het opstellen en verdelen van rouwbrieven, het organiseren en begeleiden van de rouwdienst (ongeacht de geloofsovertuiging), het verzorgen van de koffietafel of rouwmaaltijd…

Tegelijk geven we de nodig instructies voor het in orde brengen van de administratie bij overlijden, een vervelend werkje waar naabestaanden tegenop zien. Op deze sleutelmomenten kan uitvaartverzorgers Leidschendam een uitkomst bieden.