Tip, koop een parasol zwevend 3 meter

Vanaf het moment dat wij een parasol zwevend 3 meter hebben aangeschaft, zien wij onze omzet stijgen. Wij hebben een leuk horecagelegenheid aan de rand van het strand. Vooral in de zomer is het hier goed vertoeven, maar zodra het weer minder wordt, nemen ook de gasten af. Wij hebben nu dus allee een terras voor mensen wanneer heet mooi weer is. Erg jammer, vooral omdat je hierdoor veel inkomsten mis loopt.

Via Xterior zijn wij op zoek gegaan naar de oplossing voor ons terras en deze hebben wij hier ook gevonden. Hier is namelijk een zeer groot assortiment te vinden waaruit je een keuze kan maken.

Zeer mooie parasol zwevend 3 meter gekocht

Niet één, maar meerdere modellen hebben wij hier bij de Xterior gekocht. Nu hebben wij een zeer mooi, overdekt terras. De gasten blijven hier nu heerlijk zitten, weer of geen weer. Want niet alleen deze schermen hebben wij gekocht, maar ook de nodige accessoires. Zoals lampen en zelfs een paar heaters om het lekker warm te houden, wanneer het weer omslaat.

Bij Xterior is heel veel mogelijk, niet alleen de aanschaf van deze schermen, maar je kan deze ook in de winter hier op laten slaan.