Tip voor compensatie bij vertraging KLM

Ik ben vorige week samen met mijn vader op het internet op zoek gegaan naar compensatie bij vertraging KLM omdat onze vlucht een erg lange vertraging had opgelopen. We zochten daarom ook naar een bedrijf die ons kon helpen met het verkrijgen van een vergoeding.

Veel websites bezocht en met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar compensatie bij vluchtvertraging KLM kregen we veel zoekresultaten van bedrijven die hierbij hulp aanbieden. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk uit op de website van Airline-Refund.


Erg goede service en lage commissiekosten

De informatie die op de website van Airline-Refund stond vermeld sprak ons super erg aan. Ze hebben een succes rate van 98% over de ingediende claims, ze hanteren lage commissiekosten en je hoeft zelf niets te doen het bedrijf zal alles voor je regelen voor het verkrijgen van een vergoeding. Daarom besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg goed en uitgebreid geholpen. Binnen een aantal dagen kregen we al een reactie van het bedrijf dat ze een vergoeding voor onze vertraging hadden verkregen. We zijn daarom ook erg tevreden over Airline-Refund.